Неделната програма от 16-ия кръг на Първа лига започва с

...
Неделната програма от 16-ия кръг на Първа лига започва с
Коментари Харесай

Черно море е сила извън “Тича”, Дунав гони първа победа при Орачев

Неделната стратегия от 16-ия кръг на Първа лига стартира с мача сред Дунав и Черно море. Двубоят в Русе е от 12:30 часа, а домакините ще се опитат да реализират първи триумф под управлението на новия старши треньор Малин Орачев. Евентуални 3 точки могат да измъкнат “драконите” от зоната на изпадащите, само че отсреща си те ще имат един от най-опасните посетители в елита. “Моряците” завоюваха предходните си две гостувания (3:0 против Локо Пд и 2:1 против Витоша), а през днешния ден ще търсят трета поредна победа на непознат терен.

В дебюта си пред русенската аудитория Орачев няма да може да разчита на контузения халф Красимир Станоев, само че пък Мирослав Будинов постави завършек на головата си суша и се разписа при визитата на Берое (1:1). Очаква се Дунав да стартира със същите 11 футболисти, които стартираха и при гостуването в Стара Загора, като най-близо до Будинов ще работи Васил Шопов, а Божидар Васев и Бирсент карагерен ще играят по фланговете.

Атаката на Черно море ще се води от Амаду Сукуна, а тримата зад него ще са Мариян Огнянов, Александър Цветков и Атанас Зехиров. Капитанът Георги Илиев и Орлин Старокин ще са двойката вътрешни полузащитници.

В началото на сезона варненци победиха Дунав с 1:0, а голът беше дело на Илиас Хасани.

ППЛ - 16 кръг:

ДУНАВ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ДУНАВ (4-2-3-1): Антонов; Патев, Марем, Ларин, Хубчев; Жатоба, Димов; Карагерен, Шопов, Б. Васев; Будинов
Старши треньор: М. Орачев
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Михайлов; Сукуп, Миланов, Хасани, Станчев; Г. Илиев, Старокин; Зехиров, Цветков, М. Огнянов; Сукуна
Старши треньор: Е. Луканов

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: “Градски”, Русе
НАЧАЛО: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 3 кръг, петък 28 юли  Черно море 1:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР