Неделина Цанева-Лина, Мисис България 2019 и настояща попфолк певица, потъна

...
Неделина Цанева-Лина, Мисис България 2019 и настояща попфолк певица, потъна
Коментари Харесай

Попфолк певица потъна в скръб, загуби най-истинската си любо...

Неделина Цанева-Лина, " Мисис България 2019 " и сегашна попфолк певица, потъна в тъга, откакто кучето й е било брутално прегазено от джип, излиза наяве от пост на хубавицата в обществените мрежи. Сладурчето е от породата Чихуахуа – обичаната на дамите в хайлайфа. Със сторитата си Лина загатва, че килърът е известно лице в обществото, само че не споделя повече детайлности.



„ След близо месец прекаран в клиника МБК – България, заради претърпяна контузия, Кенди се възвърне с помощта на експертите и страхотните грижи, които бяха положени там. Кучето ми си пристигна у дома живо и крепко.

Седмица по-късно моята звездичка бе брутално блъсната от джип, каран от господин, който най-нагло даже не слиза от колата си. В следствие беше неизбежно да признае виновността си, като споделя, че не е схванал и е без да желае. Никакво обезщетение не може да я върне. Земният й път завърши. Обичайте и пазете животните си! Те са най-верните ви другари! “, написа в обществените мрежи Неделина, представена от show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР