Неделчо от Игри на волята направи титанична битка с Рабухчиев,

...
Неделчо от Игри на волята направи титанична битка с Рабухчиев,
Коментари Харесай

Голяма драма в Игри на волята


Неделчо от " Игри на волята " направи титанична борба с Рабухчиев, която събра погледите на феновете пред дребния екран. Шампионът на пъзелите, както и останалите участници неслучайно го дефинираха, направи доста изненадващо самопризнание най-после, което раздруса всички.

Неделчо в профил Горилата, като двамата играха като за последно, макар че Неделчо много изоставаше - с цели 9 минути. Той обаче събра сили и съумя да стопи преднината, която го докара и до финалната права.

Неделчо е фамозен с реденето на пъзели, потвърди го и в тази решаваща елиминационна борба. Рабухчиев се държеше спортсменски от самото начало на играта. Станахме очевидци на същински феърплей, когато горилата даде кураж на противника си, казвайки му: " Неделчо, давай! Ти можеш! ", написа Блиц.

Вероятно поради огромното неспокойствие след успеха най-после Неделчо се разплака. Попитан за какво, той показа, че сълзите са за приятелката му Мишето, с която се разделили малко преди той да влезе в шоуто след 18-годишна връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР