Недекларирана валута в размер на 200 000 евро е била

...
Недекларирана валута в размер на 200 000 евро е била
Коментари Харесай

Откриха 200 000 евро в ТИР на Дунав мост-2

Недекларирана валута в размер на 200 000 евро е била открита през вчерашния ден при инспекция на ТИР на граничния пункт Дунав мост 2 при Видин-Калафат, оповестиха от организация “Митници “. Камионът е пътувал от Холандия за Турция, когато към 22:00 часа в неделя е била осъществена инспекцията от митничарите.

Турският жител, който управлявал транспортното средство декларирал, че транспортира първични материали за козметичната промишленост от Холандия за Турция, за които е показал директна декларация. На въпроси от страна на проверяващите лицето е дало отговор, че няма нищо за обявление и че в кабината и шкафовете на влекача и ремаркето има единствено персонален багаж.

При осъществения от митническите чиновници надзор, във заводски шкаф в пода на кабината са открити евро банкноти в купюри с номинали от 50 и 20 евро.

Водачът декларирал, че сумата е 60 000 евро, само че при изброяването им в негово наличие се открива, че недекларираните пари са в размер на 200 000 евро. За откритите банкноти лидерът не е дал банков или различен разплащателен документ и е декларирал, че са средства на неговата компания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР