Недалеч от Рим, в италианското село Льо Руг, стадо диви

...
Недалеч от Рим, в италианското село Льо Руг, стадо диви
Коментари Харесай

Стадо глигани причака жена на излизане от супермаркет и...

Недалеч от Рим, в италианското село Льо Руг, стадо диви прасета заобиколи италианка, преди малко излязла от супермаркета и открадна покупките ѝ. Видео от случая беше оповестено в мрежата.

На фрагментите се вижда по какъв начин животните са избутали дамата назад до колите на паркинга, с цел да ѝ лишават храната. След като италианката освободи торбите с храни от ръцете си, два дребни глигана стартират да ядат наличието ѝ навръх паркинга. Възрастните пък отнасят част от плячката.



Според The ​​Guardian видеоклипът възобнови полемики измежду локалните поданици за свободата на придвижване на диви прасета в италианските градове. Отбелязва се, че приблизително в Италия се случват към 10 хиляди катастрофи по виновност на тези животни. През април най-голямата асоциация на земеделските производители в страната дефинира повишаването на броя на глиганите в някои райони на страната като недопустим и изиска управляващите да се намесят.

По-рано през април четири диви прасета проведоха разгром в китайския град Нингде, провинция Фуджиан. Според известия в локалната преса животните са се спуснали от планина, прилежаща на града. Те препускаха по улиците на Нингде, нахлуваха в магазини и събаряха хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР