Нечуван скандал в Nova заради Мегз! Вижте какво си позволи

...
Нечуван скандал в Nova заради Мегз! Вижте какво си позволи
Коментари Харесай

Скандал в Nova: Адска гавра с Папи Ханс и Криско в Капките

Нечуван скандал в Nova поради Мегз! Вижте какво си разреши

Гримьорите на " Като две капки вода " се изложиха брутално с последното преобразяване на Папи Ханс в облика на Криско. Те се изгавриха с габровския артист и го направиха за срам пред многочислените фенове.


Папи Ханс заслужаваше овации за силата, която откри да излезе на сцената единствено два дни откакто погреба татко си. Но имитацията му бе посредствена и сякаш от състрадание журито му подвигна по-високи оценки.

Папи в облика на Криско

Визията на артиста не се доближаваше ни минимум до Криско. Но най-спряскащо е какъв голям нос му бяха създали, който наподобяваше обонятелния орган на Баба Яга. Това не остана неусетно от феновете, които се възмутиха от тази подигравка на гримьорите.



" Нито Криско, нито Папи Ханс са с такиа вещерски носове. Защо са му залепили това продължение, което придава пародиен облик на имитацията ", питат се в обществените мрежи недоволни фенове.

Наблюдателни почитатели разкриха, че Папи повече е приличал на сина на Илиян Михов - Баровеца, в сравнение с Криско. Гримьорите неумишлено го доближили до визията на Стани Михов, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР