Нечуван скандал е избухнал в "Пайнер" тези дни, научи ПИК!

...
Нечуван скандал е избухнал в "Пайнер" тези дни, научи ПИК!
Коментари Харесай

Ани Хоанг извади пенис-колан

Нечуван скандал е избухнал в "Пайнер " тези дни, научи ПИК! Тайфун от нерви е домъкнала на продуцента си Митко Димитров певицата му Ани Хоанг. Половинката на режисьора Люси Иларионов си разреши да снима клип с толкоз дръзки подиуми, колкото не се е осмелявал даже подбудител №1 в чалга средите у нас - Азис. Преди часове в канала на димитровградския музикален колос в "ЮТюб " бе качено видеото към новата ария на Хоанг - "Банана ".



Паралелно, на другата платформа за видеообмен, "ВБокс ", се появи иоригиналната версия. Така стана ясно, че преди премиерата му клипът е бил цензуриран от издателя. Режисьор на скандалното видео е Валери Милев. Под негова постановка певицата сервира на гаджето си яйца на очи под формата на мъжки сексуален признак. Най-скандалната сцена обаче е в самия завършек на клипа, когато Ани Хоанг блъска колегата си на легло и вади пенис колан. Напълно предстоящо от тези подиуми Митко Пайнера е поруменял от позор. Продуцентът буен, защото е виждал две и двеста в клиповете на своите подопечни чалгарки, само че сходно нещо за толкоз години в сектора никоя от тях не си била разрешила да му показа за утвърждение.

ПИК потърси фолк певицата на мобилния й телефон, само че го подвигна Люси Иларионов. Макар да е преотстъпил мястото си на своя сътрудник Валери Милев, режисьорът изясни какви в действителност са били претекстовете на екипа при основаването на сходно вулгарно видео. "Всеки, който гледа клипа, ще вникне в замисъла.. Ани осмива един избран вид мъже - тези, които се епилират, бръснат се с лазер, вървят на педикюр и маникюр, вървят в мола и излизат от него с повече торби от дамите си и си вършат селфита на всички места и когато и да е ", разяснява Иларионов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР