Нечовешки жесток, сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на

...
Нечовешки жесток, сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на
Коментари Харесай

Нечовешки жесток, сатанински ритуал 18+ е отнел живота на 23-годишната Лили Ботушева в Кефалония

Нечовешки нечовечен, демонски обред е повода за ужасяващата гибел на 23 годишната Лили Ботушева и 30 годишният и другар – немец. Десетки свещи, медальон със признака на Пентаграмата, както и разнообразни други предмети и изображения отезически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса, осведоми " Български вести ".

Пълнолунието на Супер Луната на новата година е употребен от почитателите на черна магия и жертвени ритуали миг от сатанистите, настояват осведомени с практиките им специалисти. Силата на Луната и Луцифер предиздвикали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната.

Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са са били смразяващата панорама, на която е станала очевидец и бременната собственичка на къщата, която разкрила двамата самоубийци. Двойката сатанисти е наела къщата за празниците посредством електронната платформа Airbnb.

В момента на откриването на мъртвите им тела, момичето било полуголо на дивана на дома, до момента в който мъжът и той е полугол мъртъв във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза. Гледката е била шокираща и ужасяваща.

Дори самите служители на реда са били потресени при огледа на жилището. Според правосъдната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата натрупа, гибелта на момичето е настъпила преди тази на мъжа на мъжа. Той е починал от раната в сърцето от забития нож, откакто е бил прерязал вените си.

„ Смъртта на момичето е в следствие от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, само че откакто гибелта се забавила взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние чакаме и токсикологични резултати “, съобщи правосъдният лекарза медиите.

„ Живеем трилър, с всичкото това зло, което ни се случи “ се оплакват локалните. Те недоумяват, по какъв начин е допустимо някой да измине толкоз километри, с цел да се самоубие на такова далечно място. Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата разказа ужасяващи облици при влизането си в къщата в къщата. „ Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, цялостна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно. “

Преди да дойде на острова с приятелят си, българката е била оповестена за търсене предходната година. По-късно е снета от търсене, защото се обадила на немските управляващи и станало ясно, че се намира в град Ерфрут. Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил чартърен, на който са били заменени номерата и сложени подправени, тъй като наемът на колата не бил плащан отдавна.

Според селяни, откакто пристигнала на острова, двойката съвсем не излизала от къщата, за разлика от други туристи. Тези, които са виждали момчето приживе, я разказват с черна коса и черни облекла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР