Небрежен“ инженер, чиито грешки доведоха до срутването на седеметажна жилищна

...
Небрежен“ инженер, чиито грешки доведоха до срутването на седеметажна жилищна
Коментари Харесай

Инженер, чиято неуспешна проверка доведе до срутването на жилищна сграда в Ню Йорк, се съгласява с глоба, 2-годишна забрана: град

„ Небрежен “ инженер, чиито неточности доведоха до сриването на седеметажна жилищна постройка в Бронкс, се съгласи да заплати $10 000 санкция — и да изтърпи двегодишна възбрана за градска ревизия, оповестиха управляващите в четвъртък.

Твърди се, че компанията на професионалния инженер Ричард Кьонигсберг се е заблудила, като е показала погрешно кои стълбове са декоративни и кои са нужни, с цел да поддържат съвсем вековната тераса Билингсли в Морис Хайтс, съгласно офиса на кмета Ерик Адамс.

„ Обществената сигурност е главен приоритет на нашата администрация и подписването на днешното съглашение би трябвало да послужи като увещание на всички строителни експерти за значимостта на осъществяването на техните отговорности професионално, умело и, най-важното, безвредно “, сподели Адамс в изказване.

Градът първо спря инспекционния орган на Кьонигсберг малко след частичното сриване на 11 декември, което по знамение не умъртви никого.

По това време Адамс сподели в изказване, че тогава неидент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР