Неблагоприятна може да бъде и застоялата енергия в къщи. Тя

...
Неблагоприятна може да бъде и застоялата енергия в къщи. Тя
Коментари Харесай

Бърз Тест Със Свещ У Дома! Веднага Разберете Къде Се Крие Лошата Енергия!

Неблагоприятна може да бъде и застоялата сила в къщи. Тя може да докара до застой в самия ви живот.
Ето някои от аргументите у дома да се натрупа застояла сила. През прозореца се вижда недовършен от години градеж. Наблизо има гробище - без значение дали е на хора или на домашни любимци. Домът не е бил населяван дълго време след гибелта на последния човек, живял там. Или просто къщата е цялостна със остарели ненужни движимости и фотоси на мъртви хора.

За да защитим дома си от отрицателната сила, първо би трябвало да установим кои са нейните източници. Ето на какво би трябвало да обърнем внимание: Когато се приберете вкъщи, се чувствате потиснати и беззащитни. Дълго време не сте имали посетител. Уредите у дома се чупят или изгарят непрекъснато.

Мебелите и вратите скърцат без причина. Приема се, че това са очевидни признаци за отрицателна сила у дома, против която би трябвало да вземете ограничения. Един от методите да открием къде са местата с неприятна сила, е да вземем свещ и с нея да обиколим цялата къща. Особено внимание би трябвало да бъде отделено на ъглите и тъмните сектори. Ако свещта гасне наоколо до някой предмет, значи той може да е скритият източник на отрицателна сила.

Фън-шуй има някои рекомендации по какъв начин да почистим дома си от наслоилото се негативно напрежения. Първата от тях е да се избавим от старите и ненужни движимости. Предмети, които лежат от години в шкафове и дрешници, са попили доста отрицателна сила и имат рискова за хората аура. Това важи и за картините вкъщи. Обърнете внимание и на огледалата в къщи. Те се възприемат като порти към отвъдния свят. Неслучайно поверието гласи, че когато вкъщи има умрял, огледалата би трябвало да бъдат покрити с чаршаф или забрадка. Не допускайте вкъщи ви да има пукнати или счупени огледала. Изчистите всички тях с влажна забрадка, като девет пъти извършите кръгови придвижвания по посока на часовниковата стрелка.

Чашите, чиниите и изобщо съдовете също могат да се окажат вместилища на отрицателна сила.
Освободете дома си от всички чаши, в които ви е неприятно да пиете. Пукнатите съдове би трябвало да последват ориста на счупените огледала - право в кофата за отпадък. Негативен заряд имат и книгите на окултни тематики. Отворете прозорците и изчистете всичката пепел от помещението, в което има отрицателна сила. Когато чистите, обърнете изключително внимание на местата към вратите и прозорците, където нормално се натрупва най-вече негативна сила.

Подреждайте мебелите както ви е комфортно, само че не забравяйта - леглото не би трябвало да бъде обърнато с главата на запад, тъй като по този метод поставят мъртвите в гроба. Желателно е креватът да гледа на север или изток. Преди да постелите килима, поръсете сол върху към този момент изчистения под, тъй като тя гълтам отрицателните предавания. Домашните животни, изключително котките, имат умеенето да гълтам отрицателната сила от гостите. Всички знаем по какъв начин котката търси болното място и ляга навръх него. Това обаче може да не сме ние или някой от фамилията, а външен човек, който да съобщи негативна сила на животното. Затова, в случай че ваши посетители са контактували с домашния любим, го изкъпете, откакто си тръгнат. Знае се също, че животните избират да спят върху местата с най-благоприятна сила. Затова преди да се нанесете вкъщи, пуснете котката да " избере " мястото на леглото или обичаното ви кресло. Специалистите поучават също да не държите вкъщи си икони на светци отшелници. Дръжте на видно място подкова, която по принцип излъчва положителна сила.

Съществуват също някои билки и растения, които са в положение да ви предпазят от неприятни предавания. Сред тях са мащерка, босилек, дафинов лист, ечемик, анасон, кимион, копър, папрат, евкалипт, лайка, карамфил, чесън, женшен, тамян, розмарин, канела, алое.
Поставете такива билки в разнообразни съдове и ги дръжте на разнообразни места в дома си, като от време на време ги сменяте на месец или два.

Слагайте билки и в колата си по време на път. Може да употребявате и морска сол, която е превъзходен неутрализатор. Може да изхвърлите отрицателната сила и от себе си, като добавите лавандула или евкалипт във ваната си. Носете в джоба си кварцов кристал - той ще всмуква негативната сила. Вечер слагайте чаша вода до леглото си - по този начин ще се предпазвате, до момента в който спите. Сутрин я изхвърляйте в мивката и вечер напълвайте чашата още веднъж.

източник: struma.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР