Небие Исмет Кабак ще бъде единствената народна представителка за Пазарджишко

...
Небие Исмет Кабак ще бъде единствената народна представителка за Пазарджишко
Коментари Харесай

Най-младата депутатка в бъдещото НС е от Пазарджишко

Небие Исмет Кабак ще бъде единствената национална представителка за Пазарджишко от квотата на Движение за права и свободи. Тя бе оповестена за определена с решение на ЦИК, откакто лидерът на листата Йордан Цонев, а след това - още двама претенденти - Сюлейман Кичиков и Осман Мурадов, са внесли заявки, че не желаят да бъдат обявявани за народни представители. Така идва ред на идващия в листата, в тази ситуация - младата им колежка.

Небие Кабак е служителка на Община Сърница с сектор планове с национално и европейско финансиране.

" Тя е най-младият народен представител в новия парламент и се надявам със своята сила, подготвеност и упоритост да спомогне за възобновяване и развиването на страната - разяснява кметът на градчето Неби Бозов. - Нейното избиране и посланичество в най-висшия държавен орган на страната е триумф и горделивост за цяла Сърница ".

Родопската община, която е и най-младата в страната - съществува като независима административна единица от 2015 година - за първи път ще има собствен представител в Народното събрание. Затова и локалните одобряват с много очаквания обявявяването й за народен представител.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР