Небезизвестна в града под тепетата личност поиска бившия бюфет в

...
Небезизвестна в града под тепетата личност поиска бившия бюфет в
Коментари Харесай

Небезизвестна личност поиска старото бистро на Бунарджика

Небезизвестна в града под тепетата персона изиска някогашния бюфет в парк Бунарджика. Това излиза наяве от материалите от сесията на пловдивския Общински съвет през вчерашния ден, когато - с 27 гласа " за ", бе гласувано включване на парцела към Годишната стратегия на Общината зауправление и предписание с парцели - общинска благосъстоятелност, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Владислав Ботев - шеф на " Полинеро плейс ", е изразил предпочитание да възстанови тънещото в съсипия заведение и - изключително предвид на 2019-та година, да " подари на пловидвчани още един акцент с културна устременост ". За различен обект пък - ресторант " Кавказ " в регион " Западен ", съветниците гласоподаваха осъществяване на конкурс за 10-годишен наем.

Имотът е 955 квадратни метра, 762 квадратни метра е застроената повърхност, част е от въпросната Годишна стратегия на Общината за 2018-та. Още предходната година е утвърден абстрактен и капиталов план за преустройството и реконструкцията му на стойност 544 779 лв. с Данък добавена стойност, излиза наяве от документите по точката. Размерът на инвестицията за ремонт и модернизиране на постройката, обаче, се оказва неосъществим за Община Пловдив и по тази причина е взето решение тя да бъде отдадена като обект за търговия и публично обслужване за 10 години, а наемът да се приспадне за сметка на ремонта по утвърждения план.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР