Небесното имение“ на Виджай Маля в Индия не работи, откакто

...
Небесното имение“ на Виджай Маля в Индия не работи, откакто
Коментари Харесай

Милиардер построи огромно имение на покрива на небостъргач, но... още не е влязъл вътре СНИМКИ

„ Небесното имение “ на Виджай Маля в Индия не работи, откогато предприемачът напусна страната през 2016 г. Собственикът на голямата къща, ситуирана на върха на небостъргач, в никакъв случай не е влизал в първокласния си дом. 

Собственикът на имение за £16 милиона, което разполага с инфинити басейн и е кацнало на върха на голям небостъргач, в никакъв случай не е виждал вътрешността на дома си. Огромната къща наподобява като качена с въздух на покрива на друга многоетажна постройка, само че е издигната от нулата.

На върха на небостъргача UB City в Бенгалуру, Индия, има имение, в което никой не живее, пише Daily Star. Индийското държавно управление даже се пробва да образува наказателно дело против предприемача Виджай Маля, който е притежател на този необикновен и първокласен дом. Той избяга от Индия през 2016 година и не видя приключената постройка. Ако се върне в родината си, има огромна възможност държавното управление на страната да го призове на разпит.
 Преди да вляза вътре, имение на покрива, къща на покрива на небостъргач, Виджай Маля, милиардер, построи голямо имение, избяга от страната, Имението на върха на небостъргача UB City в Бенгалуру (Индия). Снимка: sriharikaranth/Instagram
Изданието отбелязва, че предприемачът може в никакъв случай да не види дома, който е построил по поръчка, откакто се допуска, че е измамил няколко национални банки. Той и Нирав Моди, упрекнати в машинация с държавната Пенджабска национална банка, избягаха от страната.

Маля сега живее в Обединеното кралство, надалеч от първокласния си дом, който по този начин и не приключи. Бизнесменът забогатява от производството на бира Kingfisher. Той е и притежател на тима от Формула 1 на Форс Индия. Той стартира да строи имението на покрива на небостъргач преди 7 години.

" Изграждането на имение върху голяма конзолна структура на такава височина не беше елементарно, само че ние направихме всичко, с цел да подсигуряваме, че е издигнато тъкмо по предопределение. Това е комплицирана конструкция и сега се правят довършителни работи. Ще приключим плана в сходство с контракта и му го предайте “, сподели Ирфан Разак, ръководител на компанията, участваща в строителството.
 Преди да вляза вътре, имение на покрива, къща на покрива на небостъргач, Виджай Маля, милиардер, построи голямо имение, избяга от страната, Строежът на имение на покрива на небостъргач стартира преди 7 години Снимка: sriharikaranth/Instagram
Трансферът трябваше да стане неотдавна, само че Маля беше наказан на четири месеца затвор заради предварително правосъдно решение по дело, обвързвано с един от отделите на компанията му. Колапсът на Kingfisher airlines беше значимо събитие за индийската авиация, защото тя беше най-големият локален транспортьор. След това беше взето решение за изгонване на милиардера.
Маля сега е изправен пред обвинявания в машинация в Индия, само че към момента няма информация дали ще бъде изпратен вкъщи. Засега предприемачът остава във Англия, а имението му празно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР