Не ѝ се сърдя на Христинка. Тя е според мен

...
Не ѝ се сърдя на Христинка. Тя е според мен
Коментари Харесай

Напусналият ИТН депутат Николай Радулов: „Не съм виждал Слави Трифонов от миналото Народно събрание

„ Не ѝ се дразня на Христинка. Тя е съгласно мен един нерешителен човек, който се поклащаше напразно “, съобщи Радулов и добави, че Иванова преди него е декларирала, че желае да напусне партията и че я потискало това, което се случва в Има Такъв Народ.

„ Не съм виждал Слави Трифонов от предишното Народно заседание. Видях го два пъти - веднъж за 5 минути, когато си говорихме за това дали съм склонен да влезе в листата на кандидат-министри на „ ИТН “. Около 5 минути продължи диалога, повече говореше той. След това го видях отново в предишното Народно заседание, към края на Народното събрание, дружно с всички депутати на една половинчасова среща. Той отговори на някои наши въпроси, даде обещание ни, че ще взе участие интензивно в акцията, ще направи най-малко два концерта и в действителност нищо от това не извърши и ни вкара в една доста неприятна обстановка ние да обещаваме на симпатизантите това нещо и в последна сметка излезе, че ние сме ги заблуждавали ". Това описа напусналият Има Такъв Народ народен представител Николай Радулов в „ Тази събота “.

„ С Тошко си приказваме много време. Имаме непрестанно парламентарни групи, в които има едни монолози от страна на Тошко - какво би трябвало да се прави, по какъв начин би трябвало да се прави и който е неудовлетворен да се маха или ще го закара при Слави да му набие клинците. Един много жесток метод на говорене, много безсрамен от време на време, който ме накара да се замисля желая ли да продължа по този метод, тъй като аз и другите сътрудници сме експерти с достолепие, с биография. Често ни се споделяше, че ние сме нищо и сме в Народното събрание, тъй като Слави е решил по този начин и би трябвало да решим да гласуваме по този начин, както той е решил “, сподели Радулов.

По думите му той и другите не са мълчали и е имало проблеми с управлението на партията още в предходния парламент, само че в този момент към този момент всичко е излязло нескрито.

Христинка Иванова, което в началото се очакваше да се причисли към отцепниците, само че се отхвърли в последния миг.

„ Когато се събрахме да дадем конференцията, сподели че я боли глава, че била на село. Обади ѝ се Диян, който живее на един блок с нея, да я закара с колата “, показа той.

„ Радостин ѝ се обади, „ Нека да дойда аз да те взема “, изясни Радулов. Според него, в думите на някогашния състезателен министър Радостин Василев: „ Ще ти пратя адвокати “, няма опасност. „ Ами адвокати. Какви би трябвало да прати? Филолози ли “, сопна се той на водещата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР