Не ѝ е лесно на Джулиана Гани в последно време.

...
Не ѝ е лесно на Джулиана Гани в последно време.
Коментари Харесай

Джулката през сълзи: Иска да види детето си, но институциите не ѝ помагат! Кога ще е разводът?

Не ѝ е елементарно на Джулиана Гани напоследък. Ако в първата седмица на абсурда всички бяха #teamДжулка, то след версията на Илиян, настройките внезапно се трансформираха и всичко пристигна от един откъс в прословутите записи на Илиян, в които моделката споделя, че ще прати детето в поправителен дом, а тя ще си роди друго след 4-5 година

След тези записи върху Джулката се изсипа всеизвестен хейт, като тя към този момент един път пусна сторита, в които изясни, че е била афектирана. Уви, рецензиите към нея не стопираха и се наложи тя да направи ново включване, в което да изясни за какво не снима сина си.

Виж още: " Мис силикон " призна: Имала връзка със сина престъпно проявен, харесва ли ѝ да бъде държанка и още 

Джулката ясно съобщи, че в никакъв случай не се е отказвала от дребния Давид. " Обичам го най-много, тъй като съм му майка ", сподели тя в стори и изясни, че към този момент два пъти е ходила в Монтана за сина си, само че Илиян не ѝ разрешава да го види онлайн. Моделката показа, че е подала сигнал в прокуратурата, само че от институцията са ѝ споделили, че са безсилни, до момента в който двамата са семейство и би трябвало те да решат битовите си проблеми. 

Иначе Гани описа, че денят ѝ минава сред полиция, съдилища, юристи и прокуратура, само че към този момент всички са безсилни и тя не е виждала физически сина си от 18 дни. " Какво мога да направя аз ", пита през сълзи Джулката.

Виж още: Ергенско празненство с мацки и алкохол: Момчи и Дани от " Един за различен " се събраха на супер купон 

" Скандалът сред мен и илиян е едно, само че отношението сред майка и наследник е друго ", приключи тя. Иначе стана ясно, че разводът на двамата е плануван чак за края на февруари. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР