Не ѝ е лесно на Александра в Ергенът. Момичетата във

...
Не ѝ е лесно на Александра в Ергенът. Момичетата във
Коментари Харесай

Ето това не го очаквахме: Александра от "Ергенът" стана... булка!

Не ѝ е елементарно на Александра в " Ергенът ". Момичетата във формата ѝ обръщат тил, иронизират паник офанзивите ѝ, наскърбяват я. Е, добре, че в персонален проект нещата наподобяват повече от добре. Ето какво имаме поради:

Да, това е Александра и, да, тя е в булчинска рокля! Та-дааа! Е, става въпрос за фотосесия, само че продължаваме да твърдим, че нещата в персонален проект за нея наподобяват добре - тя е обичан модел на редица марки. 

Виж още: Това несъмнено не е Фотошоп! Появи се нецензуриран кадър с Виктор Стоянов в клип на Тита 

Алекс има и собствен бранд за добавки, а почитателите ѝ порастват с всеки минал ден на инат на всички злобари и една групичка от " Ергенът ". 

Впрочем точно неналичието на Алекс направи усещане на две събития, свързани с " Ергенът " през миналите дни. Първото беше представянето на стихосбирката на Елвира. Тогава в стори Благовеста Бонбонова показа, че всички девойки са били поканени и няма пояснение за какво психоложката не е отишла.

Виж още: Какво се случва сред Бонбонова и Алекс? Благовеста с коментар за скандалите 

Второто събитие беше рожденият ден точно на Бонбонова, където Алекс липсваше - дали не е била поканена, или просто е решила да не участва, няма по какъв начин да знаем. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР