Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре

...
Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре
Коментари Харесай

Габриела Славова: Не зная къде са децата ми и ги издирвам

„ Не зная къде са децата ми и ги търся. Най-добре е да са при майка си. “ Това сподели пред „ 24 часа “ Габриела Славова, упрекната, че дружно с майка си е умъртвила мъжа си Пейо Пеев.

Тя приказва през заключената врата на жилището си, защото е под домакински арест. Жената не разяснява убийството, само че запитана дали ще бъде наказана, откакто я пуснаха от ареста, сподели, че сега няма присъда и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били мотив за закононарушението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела – че единствено първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е наказана.

В изявление за Нова тв юрист Миглена Балджиева, която съставлява Пейо Пеев по делото за бащинство разкри, че децата на Габриела са при майката на Пейо Пеев. Те й били предадени от служителите на реда незабавно след задържането на двете дами.

В момента децата са настанени краткотрайно там, занапред следва съдът в едномесечен период да каже кой ще отглежда децата. Водещ е ползата на децата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР