Не знам защо я убих, обичах я. Тя не се

...
Не знам защо я убих, обичах я. Тя не се
Коментари Харесай

Убиецът Алън: Зарових трупа на Калина в моята къща, за да съм близко до нея

Не знам за какво я убих, обичах я. Тя не се съпротивляваше, беше спокойна. Бях на косъм да се обадя на полицията. Исках да бъда покрай нея и поради това пренесох натрупа в моята къща. Това показа в правосъдната зала Алън Смит, който умъртви в село Терзийско Калина – дамата с която бе живял от години, съобщи кореспондент на Bugas24.bg.

Според Алън Калина е алкохоличка и пиела по половин литър ракия дневно. Жената доста желала да почине, даже го умолявала да я убие. Преди няколко години била направила опит да се самоубие. Защитата на Смит уточни, че той е пияч, имал и меланхолия и изиска психиатрична експертиза. Адвокатът му настоя да бъде пуснат под домакински арест и да бъде проследяван с гривна.

" От момента, в който направих закононарушението до ареста ми, бяха минали 3 дни и половина. Това е задоволително да избягам от правораздаването, в случай че съм имал предпочитание. Това е доказателство, че няма да се укрия. Трудно ми е да отговоря за какво я убих. Преди 3 години Калина ми сподели, че желае да почине. Тя искаше да се обеси, само че аз я стопирах. Постоянно ми споделяше, че желае да почине и ме молеше да я убия ", сподели обвиненият.

Прокуратурата уточни, че за закононарушението Алън може да лежи от 10 до 20 години в пандиза. Той има предишно наказание, нанесъл е междинна телесна щета на убитата Калина преди време.

На днешното си съвещание Апелативен съд – Бургас реши Алън да остане в ареста. Също по този начин разреши да му бъде осъществена психиатрична експертиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР