Не знам за вас, но аз със секса се запознах

...
Не знам за вас, но аз със секса се запознах
Коментари Харесай

Вижте 5 мита за секса, които са били пробутвани на всеки

Не знам за вас, само че аз със секса се срещнах първо орално. Разбирайте, от уста на уста, и от дума на дума, дочути от диалозите на по-големите девойки и момчета, с които излизах през пубертета. Що се отнася до говоренето за секс, имам вяра, че би трябвало да бъдем допустимо най-сурови и груби. Тези неуместни истини трансформират настройките ни за половия акт. Вместо да си разрешаваме да имаме вяра от дребни, че всичко е дъги, еднорози и романтика, ние заслужаваме да знаем истината за болката, страстите и всичко, което се случва сред тях. За младите дами или за девойки, които занапред стартират да цъфтят полово, неналичието на реалистични полемики към секса е това, което води до доста неправилни вярвания. Имат прекомерно малко потребни насоки и много постоянно токсичните мъжки стигми са единствената им насочна точка. Предизвикателно е да разберем верния баланс кое е положително, обикновено, неприятно и подозрително, когато постоянно ни зареждат с неправилно разбрани вярвания за секса.

„ Ти си изгубена, щом не искаш да правиш секс “
Очевидно за някои нежеланието за секс е също толкоз неприятно, колкото и прекомерното либидо. Но знаете ли какво? Човек би трябвало да си доставя наслаждение единствено когато почувства потребност от това, а не когато на някого му се ще. Ако не желаете да се споделяте интимно с някого, то тогава въздържането от секс не ви прави неприятен човек. Тъй като на актуалното общество не може да му се угоди, защото твърди един път, че сме изгубени, в случай че не вършим секс, или че сме проклети, в случай че вършиме по-често и във тип, който даже другите не съумяват да схванат. Не позволявайте на възбудения непрокопсаник да ви манипулира прочувствено, единствено с цел да получи личното си задоволство.

„ Нормално е сексът да боли “
Не, не е обикновено. Но истината е, че сексът може да навреди. Независимо дали става въпрос за липса на задоволително навлажняване или за размера на пениса на колегата, обикновено е да изпитвате странни болки. Ако обаче боли всякога, това към този момент е алармиращо и би трябвало да потърсите здравна помощ. Толкова доста дами устоят на мъчителен секс до степен, в която го преглеждат като обвързване в връзките си. Ако непрекъснато ви боли по време на секс, потърсете гинеколог - това може да е знак за сериозен здравословен проблем. Не се съгласявайте с немедицинска диагноза „ обикновено е “.

„ Броят на любовниците ти има значение “
Хората са непреклонни, когато става въпрос за наказание на другите. Вярата, че жена с над 10 разнообразни полови сътрудници е неплатена продажница, да не употребявам по-стресиращата за медиите дума к****а, е нелепа. По-скоро са по-опитни в спалнята, в сравнение с някои хора с един или двама полови сътрудници. Никой не трябва да съди някого поради броя на любовниците му и в случай че го направи, това приказва доста за неговия темперамент, а не за вашия. Вашата численост не ви дефинира като персона, тъй че не го позволявайте. И не се чувствайте притиснати да го споделите тази информация, в случай че не желаете.

„ Трябва да си правил секс за една нощ най-малко един път “
Когато някои хора чуят, че в никакъв случай не сте имали секс една нощ, може да бъде малко шокиращо, изключително в случай че сте прекарали няколко години в университет. Приятелите ви могат да описват с трогване за това си полово прекарване, защото наподобява като ритуал за полово дейна жена. Но това не е правилно. Стойността на секса за една нощ е надценена и постоянно предизвиква повече комплициране, в сравнение с хората ви карат да вярвате. Полово излъчени заболявания? Как му беше името? Какво ще стане, в случай че забременея? Все дискомфорти. Емоционално видяно това кара доста дами да се усещат употребявани и безполезни. В последна сметка, сексът за една нощ просто не си коства прочувствените такси.

„ Той не може да ви изнасили, в случай че сте във връзка “
Позволете ми да кажа това мощно и ясно - Ако не желаете да вършиме секс и сте принудени, това си е чиста проба обезчестяване. И няма значение дали имате връзка или не. Секс без единодушие е секс без единодушие. Сексуалното принуждение може да се случи когато и да е и по-често причинителят се усеща право на безграничен достъп до тялото на колегата си. Така че не забравяйте, че имате право да кажете „ не “ и това решение в никакъв случай не би трябвало да бъде неуважено. Вашето тяло е ваше, никой не го има с изключение на вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР