Не знам за вас, но аз много, ама много обичам

...
Не знам за вас, но аз много, ама много обичам
Коментари Харесай

Ето 4 вида целувки, които ще го накарат да моли за още

Не знам за вас, само че аз доста, но доста обичам да се целувам. Обичам да целувам мъжа до мен с деликатност, с блян, със пристрастеност. Обичам да го целувам с друг жар и амплитуда. Обичам да го целувам дълго, напоително, все едно от това ми зависи животът. Понякога обичам да го целувам и бързо, само че не желая да го трансформирам в рутина, тъй като си желая искрата предълго. Затова когато го целувам по този начин, че да не желае да се откъсне от прегръдката ми.

Гризкай
На мен ми е изключително сладострастно, когато сътрудникът ми леко гризка устните ми. Все едно ми дава обещание, че в случай че не чувам, ще ме изяде цялата. Аз му откликвам със същото, започвайки с долната джука, тъй като нейната компактност е по-благодатна за тази малко „ насилствена “ милувка. Захапете и леко подръпнете със зъбите си. Ако сте настроени по-хищно, може да се придвижите малко по-надолу – върху врата му. Помнете, че тук задачата е да доставите приятност, а не болежка. Дори да сте почитатели на вампирски филми и романи, по-добре да оставите намира сънната му артерия.

Засмуквай
Ако на вас не ви се нрави господинът до вас да плюе в ушите ви, мислейки си, че това е една от най-висшите полови благодати, то мъжете в по-голямата си част са притежатели на много чувствителни уши. А това не трябва да се подценява. Започнете с пеперудени целувки в долната част на ушната му мида, които последователно превърнете в елегантно засмукване, до момента в който не преминете в премерено близане. Ако усетите, че му харесва, най-после леко захапете ушенцето му. Внимавайте обаче с езика, не всеки обича да му пълнят Евстахиевата тръба със слюнка.

Използвай ръцете
Целуването не е единствено устни. Ръцете също знаят по какъв начин се целува. Повечето хора, когато се целуват дълго, обгръщат кръста на колегата си с ръце. Е, от време на време и с крайници. Други пък поставят ръцете си на раменете, а трети си избират врата и главата. Лично аз избирам третата вариация и оня номер с краката към кръста, само че той е единствено за прилагане сред четири стени. Когато се целувате, не оставяйте ръцете статични като южнокорейски скумрии на сергия. Вкарайте и тях в екшъна. Подръпвайте косата му, в случай че има такава, несъмнено. Притегляйте го по-близо до вас. Може деликатно да масажирате скалпа му, до момента в който се пробвате да покажете цялата си обич посредством устните.

Целувай го на всички места
Ако целуваме единствено една част от тялото дълго време, нищо чудно освен на нея да й дотегне, само че и на този, който я има. Най-вероятно, в случай че вратът можеше да бяга, щеше да хукне през глава в друга посока от тази на целувката. Целувайте го на всички места, започвайки с леки пърхания на устните, преминете на ефирните засмуквания, на безапелационните захапвания и най-после извикайте езика на помощ. Аз персонално обичам да въвеждам в деяние и накъсано дишане с по-силна бликам, която прави чудесна работа върху по-чувствителните зони от мъжкото тяло. Не подминавайте и дупето му, тъй като то е плодородно освен за целуване, само че и за хапане и за близкане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР