Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам

...
Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам
Коментари Харесай

Кирил Петков на разпит в прокуратурата: Не знам за какво съм извикан, нямам притеснения

Не знам защо съм извикан, в този момент ще схвана. Нямам терзания. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков на влизане в Софийската районна прокуратура.

Той съобщи, че в случай че повода да бъде извикан през днешния ден на разпит е каквото е била при Асен Василев, то срещата ще бъде къса. Вчера другият съпредседател на групировката Асен Василев беше разпитан в Софийската районна прокуратура по сигнала на Радостин Василев за отправени закани. 

" Не че имаме огромно доверие на прокуратурата. Виждаме, че заемат много мощни политически позиции, играят го по едни и същи каузи хем на трупчета, хем се появяват. Аз през вчерашния ден споделих, имам вяра в силата на едно същинско правораздаване, няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка. Умопомрачен съм от нещата, които се споделиха в залата ", сподели Петков.

" Много ясно желая да заявя, че индивидът Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал, един от хората, които в действителност имат вяра, че България може да бъде естествена европейска страна. Използвайки нейното име през вчерашния ден, този вид клюки демонстрират острата потребност от голяма промяна в службите ", добави съпредседателят на Политическа партия.

Той разяснява и това дали по какъв начин ще гласоподава Политическа партия за претенции имунитет на Бойко Борисов от прокуратурата. " Вярвам в силата на една същинско правораздаване. Вярвам в общоприетите процедури в Народното събрание и се надявам, че следвайки тях ще достигнем до същинско правораздаване. Едновременно с това няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка, не става дума единствено за господин Борисов. Моето доверие към службите е извънредно ниско, мисля, че би трябвало да има голяма промяна в тях ", добави Петков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/909980933444475/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР