Не знам тези министри какво са правили вчера, когато е

...
Не знам тези министри какво са правили вчера, когато е
Коментари Харесай

Борисов безкомпромисно към енергийния министър: Повече няма да си залагам партията заради аматьори, които не знаят какво говорят

" Не знам тези министри какво са правили през вчерашния ден, когато е било подписано съглашението. Нали през вчерашния ден си сложихме подписите, откакто часове наред бяха водени договаряния. И в този момент, в случай че министърът споделя, че е неизпълнимо съглашението, да пристигна и да го каже на трибуната и да гласоподавам " срещу ".
 
Този изострен коментар направи в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на изявление на министъра на енергетиката Румен Радев, който е декларирал, че точките от съглашението са неизпълними и " да не се вършат всички, че няма слон в стаята ".
 
" Като няма слон в стаята или да си подава оставката, или да да пристигна и да изясни. Аз повече няма да си залагам партията поради дилетанти, които не знаят какво приказват ", ядоса се Борисов.
 
" Той (Делян Пеевски, бел. ред.) водеше договарянията и ги докара до сполучлив край, колкото и да не се харесва на " умнокрасивите ", съобщи той. На въпросът за какво не е бил на договаряния, той сподели, че бил в Сливен.
 
Припомняме ви, че енергийната комисия утвърди снощното съглашение със синдикатите.
 
”Все отново не забравяйте, че сме в акция и локалната власт, локалните избори вземат решение ориста на хората по места и когато се поемат задължения там, би трябвало някой да ги поеме на централно равнище. Освен това знаете, че и автомагистралата е затворена и пътя до Сливен е по този начин, както десетилетия пътуваха българите -  2 часа от Чирпан до Сливен ", акцентира водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР