Не знам откъде да започна, толкова е видно, вие живеете

...
Не знам откъде да започна, толкова е видно, вие живеете
Коментари Харесай

Борисов: Или някой, който мрази България, отвън ги подкрепя, или има план

„ Не знам от кое място да стартира, толкоз е видно, вие живеете тук, а са минали 10 години. Нямаше нито един работещ фонтан в този град. Всичко, това сме го създали, тъй като София колабираше. В зимата сме строяли. Помните ли какво беше на Телевизионната кула, Черни връх, Симеоновско шосе и други столични булеварди и то единствено преди 10 години – никой не е правил толкоз за София, колкото ГЕРБ “. Това съобщи водачът на Бойко Борисов по време на откриването на предизборната акция на ГЕРБ в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Колко беше бензина, нафтата, газа, храните по времето на ГЕРБ – 1% беше инфлрация. И тъй като ПП-ДБ споделят, че не ни гледат, само че доста гледат и ги е боязън, тъй като ето – от Българска народна банка споделят, че растежът на Брутният вътрешен продукт за България ще продължи да се забавя при започване на 2023 година Преди две години ви обяснихме, че това ще се случи – за какво тогава мълчаха хората “, попита Борисов.

„ Вие забелязвате ли, че Политическа партия и Демократична България ги няма от една седмица, тъй като те знаят цифрите, знаят какво ни споделя Българска народна банка – календарът на заплащанията и следващата година е прекомерно под напрежение и е прекомерно евентуално да се тегли заем, с цел да се изплатят отговорностите. Вчера се видях с кмета на Разград, който е от Българска социалистическа партия – там за града дадохме пари за джамията и за църквата „ Цар Борис “ там. Както ги оставих, по този начин и ги заварих “, сподели Борисов. „ Българска народна банка предлага и закостенял режим на обществените разноски. ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната, в Европейския банков съюз, а по времето на Кирил и Асен какво се случи? “, попита водачът на ГЕРБ.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР