„Не знам откъде БСП си вадят извода, че сме спечелили

...
„Не знам откъде БСП си вадят извода, че сме спечелили
Коментари Харесай

Биков: Кой ще е виновен за всичко, ако го няма ГЕРБ

„ Не знам от кое място Българска социалистическа партия си вадят извода, че сме спечелили по-малко гласове, в сравнение с предходните избори. На предишния избор имаме 130 общински кметове, а в този момент - 140. Имаме 80 съветници повече. В над 160 общини сме болшинство в общинския съвет. Българска социалистическа партия имат два пъти по-малко и споделят „ ние спечелихме”.

За мен това е техен проблем. Когато една партия не може да разграничи успеха от загубата, нормално се държи дезориентирано и не може да вземе съответни решения за идващите избори”. Така Тома Биков от ГЕРБ пред Нова ТВ разяснява изборните резултати и реакцията на левицата.

„ От моята позиция, която не е вътрешнопартийна, ми се коства необичайно партията, която е спечелила изборите, да желае касирането им - в тази ситуация Българска социалистическа партия. Те настояват, че са ги спечелили и след това споделят, че желаят касация”, уточни Тома Биков от ГЕРБ.

„ Вече вземам участие интензивно в три изборни акции на ГЕРБ – парламентарни, евроизбори и локални. Виждам по какъв начин в нощта на вота, първото нещо, което вършим е да разберем къде сме сбъркали. При всеки избор, която и да е политическа мощ понася щети”, добави Биков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР