Не знам кой е искал Нинова да става златен пръст.

...
Не знам кой е искал Нинова да става златен пръст.
Коментари Харесай

Борисов: Ако утре ПП-ДБ не се явят и не отхвърлим ветото, няма да мога да контролирам групата на ГЕРБ

" Не знам кой е желал Нинова да става златен пръст. Мисля, че на следващия ден е прелестна опция двете партии, подкрепени от Движение за права и свободи, да отхвърлим ветото на президента ", още един път прикани той.

" Остават 1-2 дни до изборите и всички ужасно са се изнервили. Почват да се приказват неща, които несъмнено не ги и мислят, тъй като не помнят по какъв начин се случи тази сглобка. Това е държавно управление, наречено " Денков-Габриел ". Габриел не е министър, а е вицепремиер. Чух какви ли не приказки, че няма да има ротация или че министри без единодушието на ПП-ДБ няма да се сменят. Само да припомня, че министри на ПП-ДБ няма да има, в случай че не са подкрепени от ГЕРБ. Сиреч, или няма да има държавно управление, или би трябвало да се разберем. Призовавам ги на следващия ден да дойдат и да приемем тези две неща, както и да отхвърлим ветото ", показа Борисов.

" Разбирам, че всеки си надъхва електората. Приятелски ги апелирам на следващия ден да отхтвърлим ветото, тъй като в един миг групата на ГЕРБ няма да ме слуша ", предизвести Борисов.

Аз почитам доста работещите в " Нефтохим ", само че компанията да си заплаща налозите, сподели Борисов. 

Таксата от 20 лв. на мегаватчас дава опция за спомагателни доходи от 3 милиарда лева на година. Приветствам дейностите на държавното управление, неслучайно пръв съм се подписал, съобщи Бойко Борисов.

" Задоволяваме това, което сподели Асен Василев, че ревизират с Национална агенция за приходите какъв брой пари рафинерията дължи на страната ", добави водачът на ГЕРБ.

По думите му довечера Йордан Цонев ще има среща с Асен Василев и Румен Спецов, с цел да се дефинира механизмът за отплата на потребителите на горива.

" Хипотетично, в случай че се откажем от дерогацията, ще падне ли бензинът? Плавно си пълзи нагоре и стана 3,3 лева Когато беше Промяната, беше 4 лева Какво се промени в тази рафинерия - токът ли нарастна, газът ли, заплатите ли? Колегите от " Промяната ", когато чуят за " Газпром " и газа, са доста твърди, като стане въпрос за " Лукойл ". Като стане въпрос за " Лукойл " са подготвени да падне държавното управление. Това не мога да го схвана ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР