Не знам колко са буйстващи, колко са патриоти и колко

...
Не знам колко са буйстващи, колко са патриоти и колко
Коментари Харесай

Марешки се съмнява в смелостта на патриотите, панирани от изказване на Добрев

" Не знам какъв брой са буйстващи, какъв брой са патриоти и какъв брой са смели депутатите на " Обединени патриоти ", откакто едно изявление на един народен представител - Делян Добрев ги накара да изпълнят гащите и да се панират. Математически можем да сменяем не една от тях, а една и половина от тях ", разяснява пред НоваТВ водачът на партия " Воля " Веселин Марешки. Марешки разяснява изявлението на Делян Добрев, че " хипотетично " Атака " може да бъде заместена от " Воля ", в случай че има напрежение в обединението.

" Ние обаче не признаваме такива тюрлюгювечи, които са създали единствено с цел да прескочат бариерата, ние не ги признаваме. Виждате реакцията на Волен Сидеров - подготвен да преглътне изявленията на Валери Симеонов и на Делян Добрев, всичко е подготвен да преглътне, с цел да бъде във властта. Не очаквайте разпад на тази група ", съобщи Марешки.

" Плащаме доста безценен ток. Усещаме го по джобовете си. От нашите джобове излиза с голям % надценка. Влиза като цяло в бюджета или медиаторите в ЕРП-тата, само че оттова тези пари се източват по други схеми. Ние сме експерти по това - по дейно ръководство на компаниите. Ние желаеме да управляваме по-ефективно, не желаеме да крадем, тези обири, които сега потъват в нечии джобове, ние бихме ги оставили в страната и по този метод да поевтинее тока. Правили сме го ", разяснява Марешки обстановката с ЧЕЗ.

Марешки добави, че страната би трябвало да влезе по-сериозно в нейните функционалности, а точно контролът.

" Когато страната не управлява, мишките стартират да лудуват и мародерстват. Ролята на страната е в мощния надзор, да не им признава такива високи разноски, които са измислени ", съобщи Марешки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР