Не знам кои са хората, които не ни искат. Знам,

...
Не знам кои са хората, които не ни искат. Знам,
Коментари Харесай

Не знам кои са хората, които не ни искат. Не сме втора или трета ръка! – Стоичков изригна в Европейския парламент

„ Не знам кои са хората, които не ни желаят. Знам, че когато се каже името Трифон Иванов, всички в Австрия знаят кой е. Аз постоянно ще си пазя страната. Не сме втора или трета ръка! Така изригна легендата Христо Стоичков през днешния ден в Европейския парламент.

Той се просълзи по време на речта си в Европейския парламент. С думите на Кавалера на „ Златната топка “ приключи конферецията за младежта и спорта в Европейския съюз.

В края на своето слово Стоичков прикани Австрия незабавно да спре да пречи на България за влизането ни в Шенген и по суша.

„ Не знам кои са хората, които не ни желаят. Знам, че когато се каже името Трифон Иванов, всички в Австрия знаят кой е. Аз постоянно ще си пазя страната. Не сме втора или трета ръка! Да се научи австрийският вътрешен министър къде е България и какво е дала на света. Искаме да се усещаме равнопоставени в огромното европейско семейство. “

С тирада в конференцията се включи и Любомир Ганев.

Пиетро Фреки, европейски реакционер и реформист, го похвали особено. Легендата и президент на волейболната федерация направи най-дългата тирада в Европарламента. А Фреки поздрави Ганев за плана „ С волейбол на учебно заведение “, който се разраства с всеки месец. Най-успешният ни групов спорт има най-големи достижения и в последните години изключително при подрастващите.

Преди това Стоичков и Ганев се срещнаха с българския еврокомисар Илиана Иванова, а дружно с нея бяха някогашният ръководител на комисията Жан-Клод Юнкер и комисаря по бюджета Йоханес Хан.

Освен Стоичков и Ганев в конференцията се включиха и още великани на спорта ни – Таня Богомилова, Мария Гроздева, Антоанета Стефанова и Йордан Йовчев.

Час по-късно Камата показа книгата си „ Историята “ в Европарламента.

 

Източник – Труд

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР