Не знам какво се случва, тъй като тази идея –

...
Не знам какво се случва, тъй като тази идея –
Коментари Харесай

Сигнал от ВМРО, че държавният бюджет може да не бъде приет

Не знам какво се случва, защото тази концепция – всички деца да получават надбавки, беше една от най-хубавите. Някак без да бъде питан никой, група депутати от ГЕРБ си разрешиха да пренаредят неща. Категорично няма да подкрепим това – внесли сме корекция да няма подоходен аршин. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов поради сред първо и второ четене в Закона за държавния бюджет за 2021 година.
Попитан какво ще стане, в случай че ГЕРБ желае да наложи поправката, отговорът беше, че не би влезнал в тази реторика. Припомняме, че аргументът е, че в случай че има подоходен аршин, ще има повече пари за служители на реда.
 Веселин Марешки: Образователен аршин за детските надбавки Веселин Марешки: Образователен аршин за детските надбавки
" Няма дефицит на огромен брой лекарства в системата. Ако има дефицит, той е за лимитирани типове медикаменти, а не е всеобщо ", сподели пред...
Пари има единствено за маргиналните пластове на нацията, възмути се Веселинов и изиска да се вземе за граница междинният приход в страната.
Тези пари са един от дребното ясни сигнали за поддръжка на раждаемостта, настоя Веселинов пред Българска национална телевизия. Той добави, че който не желае да получи детски надбавки, попълня заявление и не получава.
" Най-малко би трябвало да се пести от детски и от политики, които насърчават демографското развиване ", счита Веселинов. Той вижда два разновидността – или да няма подходен аршин, или фамилно подоходно облагане. " Държим на това всяко българско дете да получи поддръжка ", сподели зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Веселинов уточни, че не се усеща добре, тъй като партията му схваща за препоръчаната смяна от медиите. Той призна, че това е следващият образец за недоразумение в обединението. На въпрос дали Вътрешна македонска революционна организация ще остане до дъно в това ръководство, отговорът беше, че " то това ръководство не остава доста ". Не е съветвано нито с министри от нашата квота, нито пред Съвета на обединението, акцентира Веселинов.
 Дянков пита Борисов: Къде е помощта за бизнеса – пенсионерите и децата не създават Дянков пита Борисов: Къде е помощта за бизнеса – пенсионерите и децата не създават
Ако затворим по този начин, както напролет, огромна част от секторите няма въобще да се съвземат. За Съединени американски щати изчисленията сочат, че 2 от 3 бизне...
Пред Нова телевизия, евродепутатът на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки дефинира изказванието, че или повече пари за служители на реда, или надбавки за всички деца, е скандално. Въпросът е да има отговорно отношение, да бъде показано от страната, тя да каже, че има предпочитание да има повече българчета, по тази причина ще оказваме помощ. Ние не сме една политическа партия - по този начин Джамбазки изясни за какво за следващ път има противоречие и Вътрешна македонска революционна организация приказва като опозиционна партия, а е в ръководството.
" Такава е съдружната просвета в България ", съобщи евродепутатът, като разяснява по какъв начин за следващ път ГЕРБ прави маневра, без авансово да се съветва с сътрудниците си. Но Джамбазки продължи с думите, че единственият рационален вид за ръководство бил ГЕРБ плюс " Обединени патриоти ".
Джамбазки сподели и нещо друго - че като доброволец във ВМА видял " водачи на митинга, които горяха маски, в този момент дишат на кислородни апарати ".
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР