Не знам какво пише в папката, която проф. Габровски ще

...
Не знам какво пише в папката, която проф. Габровски ще
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: В папката с министри на проф. Габровски ще ...

Не знам какво написа в досието, която проф. Габровски ще даде на президента, само че в нея ще има единствено имена на специалисти - положителни хора, умни, сполучливи - хора, за които мъчно някой би споделил " този не става ", съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според него неприлично и подло е държанието на тези, които споделят, че ГЕРБ пазари сега хора за държавно управление на Николай Габровски.

" Ситуацията е такава че българското общество няма да елементарни на политиците, в случай че не са виновни. Едно държавно управление не би трябвало да бъде избирано с концепцията, че ще бъде свалено след 6 месеца. Задачите са доста тежки, тъй че не трябва да слагаме времеви небосвод. Политическите сили сме длъжни да оказваме помощ за това ", изясни Чолаков. Първият изразител на омразата е била Мая Манолова, след това Има Такъв Народ - обединения, чиято идеология е стъпила върху ненавист и див популизъм.

" После пристигна Политическа партия. Чудя се по какъв начин остарели партии като Демократична България и Българска социалистическа партия се поддадоха на този популизъм. Имат обаче 48 часа дали могат да преодолеят и да се освободят от тази операция и да гласоподават държавното управление на проф. Габровски.

Водил съм акция против Радев, като ръководител на инициативния комитет на негов конкурент в изборите, само че това не значи че когато Радев е прав аз няма да му го призная.

Аз не мога да ненавиждам - почитам еднообразно сътрудници от всички партии. Не ми пречи да кажа, че Нинова е заслужен човек и взима държавнически позиции. Трябва да работим за усмиряване на обществото.

В предходния парламент споделяха, че законопроект на ГЕРБ няма да мине, без значение дали е добър. Сега аз желаех законопроекти на тези хора, които тогава сипеха ненавист - няма потребност от ненавист.

Отдавна не сме чували думата дълг, аз имам вяра на професора. Спокоен съм, тъй като Габровски и кабинетът, които ще предложи, е най-хубавото за момента
Ще го предложим за третия мандат. Българска социалистическа партия и Демократична България имат 48 часа да мислят - в случай че не поддържат Габровски, отиваме на избори и те ще са отговорни ", добави депутатът Чолаков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР