Не знам каква е ролята на Орлин Алексиев в нашата

...
Не знам каква е ролята на Орлин Алексиев в нашата
Коментари Харесай

Светлин Стоянов: Близки до Орлин Алексиев депутати са в МРРБ и МЕ

" Не знам каква е ролята на Орлин Алексиев в нашата партия, само че знам кой е той - някогашен общински консултант в ГЕРБ, до момента в който нашият водач Слави Трифонов сподели, че се познава с него от 20 години, другари са, само че не знае с какво се занимава приятелят му от 20 години насам.... Това не мога да го приема ".

Това сподели пред БНР националният представител Светлин Стоянов, който напусна ПГ на " ИТН " и ще бъде самостоятелен народен представител в 47-ото Народно заседание.

Той съобщи, че ще поддържа всяко едно рационално решение на държавното управление, тъй като " страната сега минимум се нуждае от избори ".
Депутатът даде образец за още неприемливи за него случки в Има Такъв Народ, поради които е напуснал парламентарната група:

" В 45-ото Народно заседание проф. Николай Радулов е определен за депутат, само че след диалог с управлението той се отхвърля от мандата, а на негово място влиза господин Адамов (Антон - б.р.), който е непосредствен до господин Алексиев. Другият народен представител, който беше прекомерно близо до Орлин Алексиев, е Георги Захаринин Попов, който беше в 45-ия и 46-ия парламент, а в този момент е назначен в Министерство на регионалното развитие от министър Гроздан Караджов, по-точно в " Автомагистрали ". Г-н Адамов в този момент е в Министерството на енергетиката.

Стоянов беше безапелационен, че в никакъв случай не се е срещал и не е приказвал по телефона с премиера Кирил Петков и добави:

" Аз съм се срещал единствено с един министър председател на България и той се споделя Иван Костов, на който бях персонална защита, когато бях в НСО ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР