Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар.

...
Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар.
Коментари Харесай

Братът на убитата Евгения: Орлин я изгони от дома им през 2020 г.

Не знам по какъв начин човек 1,70 м висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това съобщи пред съда Николай Чорбанов, брат на убитата Евгения Владимирова.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г., а месец по-късно бяга арестувани по обвиняване в ликвидиране брачният партньор й Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров.      

  " Той е умопобъркан, не показва страсти, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея ". Така братът на Евгения описа  Орлин. А за бащата на Орлин твърди, че е пияч, който бил предварително пенсиониран от ДАНС поради систематична корист с алкохола.

Николай описа още, че не я подкрепил, когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020 година я изгонил от у дома.

Евгения желала второ дете, а мъжът й не. Аргументът бил, че в случай че се разделят не било ясно по какъв начин ще поделят децата.             

Чорбанов се възмути, че три дни след изгубването на Евгения, Орлин е вечерял с него и фамилията му. 

Габриел Димитров, с който Евгения е имала връзка описа, че са се срещнали на къмпинг " Градина ".

Той дефинира връзката им като случка. По това време и Габриел имал другарка, с която на 11 септември 2021г. сключили брак. 

След като се оженил, връзките му с Евгения траяли. Двамата се срещали в хотел, като последната им среща е била на 12 октомври в хотел в ж.к. " Горубляне.     

" Това е безперспективна случка, доста добре съм й обяснил нещата, в случай че съм имал съществени планове, нямаше да сключа брак ".

Веста за изгубването заварила Габриел на конгрес в Боровец, където е бил разпитан и от служител на реда.

Делото продължава с разпит на още очевидци. 

                                                                  
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР