„Не знам хората дали ще останат равнодушни, но ще станат

...
„Не знам хората дали ще останат равнодушни, но ще станат
Коментари Харесай

Тома Биков се ядоса: Аз съм член на организирана престъпна група?

„ Не знам хората дали ще останат равнодушни, само че ще станат отвратени от вота на съмнение към кабинета “Борисов 3 “, разяснява в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той изрази възмущението си от това, че колежката му Елена Йончева от Българска социалистическа партия назова ГЕРБ - проведена незаконна група. „ Аз съм член на проведена незаконна група? “, попита Биков. „ Едно е да се каже, че има проблеми в сигурността в страната, друго е да се каже, че ГЕРБ сме проведена незаконна група “, продължи той.

В дебата по вота на съмнение през днешния ден ще има няколко неистини, изясни Тома Биков и заяви, че едната е за броя на напусналите служители на реда.

„ Разбира се, че има проблеми в системата на сигурността, само че те няма да се решат за три дни, нито с избор на съмнение, при който се вадят неистини, които се хвърлят в общественото пространство. Мотивите за вота съставляват обзор на печата. Българска социалистическа партия или са социологическа организация, или са основна редакция на жълт вестник, като вадят нещо и го украсяват с неистини “, сподели депутатът от ГЕРБ.

„ Аз скърбя, че няма да се случи през днешния ден спор всъщност. Днес ние ще излезем, те ще излязат, ще се плюем 4 – 5 часа в Народното събрание. Системата за сигурност обаче има потребност точно от спор “, разясни Биков и съобщи, че в основата на протичащото се през днешния ден е неналичието на политика в областта на образованието и поради това единствено за предходната година над 30 000 деца са вкарани в системата на образованието и резултатът за тях ще пристигна след 10 – 15 години.

„ На ГЕРБ алената лампа свети непрекъснато и няма потребност от избор не съмнение “, сподели той и заключи: “Тишината от време на време е по-добра от патриотичните речи “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР