Не знам дали в съвременната история на Европа има толкова

...
Не знам дали в съвременната история на Европа има толкова
Коментари Харесай

Изражда се политическият популизъм: Председателят на СОС осъди акцията на Възраждане

" Не знам дали в актуалната история на Европа има толкоз трагикомичен случай " - с тези думи ръководителят на СОС Георги Георгиев разяснява акцията на " Възраждане ", с която за малко беше свалено украинското знаме от фасадата на Столична община. 

Общинският консултант от ГЕРБ съпостави дейностите на депутатите от " Възраждане " с " ролята на защита на вишка " и ги прикани да " заслужат заплатите си, като гласоподават закони, вместо да се катерят по фасадите на здания ". 

По случая към този момент има формирана кореспонденция в 5 РПУ. Установена е самоличността на причинителите, това е свършено от служителите на реда пред постройката, на които категорично е казано да не се месят, базирайки се на пълномощията на народни представители, сподели още Георги Георгиев. 

" Безобразно държание. Става въпрос за жестоко посягане не над знаме на фасадата на Столична община, а за жестоко посягане над демокрацията. Изражда се политическият популизъм и придобива размери, които са извънредно притеснителни. Отчаяното предпочитание да попаднат в медиите води до такива престъпления. Има ясна позиция на СОС, взето е решение, прегласувахме го още веднъж. В СОС решенията се вземат от 61 представители на всички политически сили, определени от жителите на София. За страдание държанието на този господин е проблем на София, само че вандалските прояви нямат място в столицата ", сподели още той. 

Георгиев прикани Министерство на вътрешните работи да ревизира заканите от страна на Костадин Костадинов към кмета на София против повторното повдигане на украинското знаме. 

Няколко часа след случая към момента няма публична позиция от страна на кмета на София Йорданка Фандъкова. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР