Не знам дали си даваме сметка, че стана модерно да

...
Не знам дали си даваме сметка, че стана модерно да
Коментари Харесай

Александър Ненков: Да си хейтър стана модерно, само трябва да кажеш нещо срещу правителството

Не знам дали си даваме сметка, че стана съвременно да си “хейтър”. Няма нищо градивно. Само би трябвало да кажеш нещо против държавното управление и получаваш алена точка. Даже не се зарадвахме за момент, че България и същия този “лош” Борисов съумя да вкара страната ни в този дълго чакан валутен и банков съюз, зад което седи доста труд и трупане на доверие към страната. Това счита депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

В собствен коментар във фейсбук той напомни, че е значимо страстите да стоят на назад във времето. И подсети, че би трябвало да се работи с разсъдък.

Младен Маринов ще осведоми в Народното събрание депутатите за митингите

"Избори ще има единствено след няколко месеца и за мен е безусловно безконтролно да тласнем страната в политическа рецесия, тъй като едно подаване на оставка на държавното управление ще докара до това, от една страна, а от друга - ще останем без парламент с месеци. Същият “лош” парламент по конституция е единственият, който може да актуализира бюджет, да гласоподава изключителни епидемиологични закони и да обезпечава всички обществени и стопански претенции в идните непредвидими месеци ", означи още Ненков.



По тематиката с митингите и желаната оставка през днешния ден още веднъж приказва и министър председателят Бойко Борисов. Той акцентира, че не желае напрежение в обществото. Даде повеля да се пазят служителите на реда, а надлежно органите на реда да наблюдават за провокации.

Борисов сподели, че ще има избор на съмнение и там ще се чуе какви неща е приключил кабинетът и какви искания има към властта опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР