Не знам дали само с СМС-и се управлява държавата. Имаме

...
Не знам дали само с СМС-и се управлява държавата. Имаме
Коментари Харесай

Безлов: Държавата се управлява с финансови ресурси, които минават през медии

" Не знам дали единствено с СМС-и се ръководи страната. Имаме и други способи - специфични срещи, вечери, доста са разновидностите, само че страната на първо място се ръководи с финансови запаси и те минават и през медии, хора, които основават публичното мнение.
Така в Сутрешния блок на Българска национална телевизия анализаторът от Центъра за проучване на демокрацията Тихомир Безлов, разяснява горещата минала седмица.
" Много и разнообразни обединения се пробват да преразпределят картите. И част от акциите у нас е методът, по който се води война – СРС-та, изпуснати фотоси... ", уточни той.
По думите му се вижда една интензивност от президентски консултант Пламен Узунов, която е рискова.
" Да знаеш решението на съда е малко повече, което се допуска, че можеш да знаеш, освен това и авансово " , счита той.
От държавното обвиняване оповестиха, че Пламен Узунов е изпратил на предприемача Пламен Бобоков правосъдното решение, с което Върховният административен съд освобождава кораба БАДР.
Бобоков е получил това решение, седмица преди то да бъде подписано от съдиите и обнародвано. Получил го е като проекторешение, само че с гаранцията от страна на Узунов, че такова ще бъде окончателното решение.
По думите му когато един или различен от известните в бизнес средите хора, попадне в недружелюбност, той се пробва да си върне въздействието.
" За страдание при нас лобизмът е доста непубличен , в други страни това е записано, лимитирано от законите, а при нас е напълно сив този бизнес. Много постоянно виждаме конфликти, от които не можем да разберем кой - кой е ", настоя анализаторът.
Планирането за тази политическа година беше нарушено от пандемията от ковид и в този момент евентуално се търси наваксване, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР