Не знам дали са нужни нови закони, но са необходими

...
Не знам дали са нужни нови закони, но са необходими
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Нужни са нови хора, а не нови закони

Не знам дали са нужни нови закони, само че са нужни нови хора, разяснява водачът на " Атака " Волен Сидеров пред публицисти преди съвещанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС.
Изявлението му пристигна в отговор на въпрос дали поддържа предлагането на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за нов антикорупционен закон.
" Какво значи нов антикорупционен закон, приехме един, по който имах запаси. Не знам дали са нужни нови закони, само че съгласно мен са нужни нови хора ", уточни той.
" Не чакам съдбоносен резултат от това съвещание на КСНС. С нови закони не става, а по-скоро с нови хора, с по-добра съвест, с повече чувство по какъв начин живеят хората ", съобщи Сидеров.
" Отдалечихме се от народа си и това е неприятно. Темата за корупцията е значима, само че по какъв начин е обвързвана с националната сигурност - това е въпросът, който ще задам на президента и на останалите участници в Съвета ", разяснява Сидеров.
" Прокуратурата е отчела и аз преброих 130 случая, в които са повдигнати обвинявания, това са министри, заместник-министри, народни представители, шефове на организации, към 40 от тях са с присъди ", сподели още Волен Сидеров.
" Имаме дейности на прокуратурата, когато има престъпления, в случай че в тези случаи, които в този момент се въртят в пространството, има престъпления, съм уверен, че прокуратурата ще се намеси ", разяснява той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР