Не знам дали от възрастта или вродената ми ирония, но

...
Не знам дали от възрастта или вродената ми ирония, но
Коментари Харесай

Романтична вечеря е когато той измие чиниите

Не знам дали от възрастта или вродената ми подигравка, само че това със Свети Валентин постоянно ме е развеселявало.

Големи мъже, със съществени специалности и още по-сериозни кореми хукват като обезумели, с напрегнат взор, да гадаят какво да купят за св. Валентин на Нацупените устни, че да вземат най-малко за малко да спрат да се цупят.

Никога не уцелват и вечерта постоянно се скапва, щедро полята с алено вино, тъй като ай ше им се не видят и американските нелепости, днеска е Трифон Зарезан.

И седнал съм и се чудя за какво им е на тия девойки и момчета по този начин да се изтезават. То в случай че си сантиментален, няма да чакаш 14 февруари, а ще я изненадваш и от хлебарницата като се връщаш.

 храна двойка Thinkstock

Ако не можеш да измислиш нищо нежно, само че пък си подготвен да я чакаш в колата по 30 минути, до момента в който се оправи, значи отново си сантиментален, но не по комерсиалния метод.

Мъжете си показват любовта по друг метод, девойки. Не ги гледайте филмите по романите на Никълъс Спаркс. Те са, с цел да ни комплексират и да ни внушават, че нещо във връзката ни не е наред.

 обич двойка връзка Thinkstock

Всичко си е наред, въпреки всичко това са мъже, а не меки плюшени играчки. Не обичат да се обявяват. По тези ширини са такива. Мълчат, сумтят и когато минимум очакваш, носят кюфтетата на скара и бутилка вино, с цел да не готвиш. Ей това е романтика.

А за мен най-голямата романтика е като измие чиниите след вечеря. И още по-романтично ми е, че не го прави веднъж в годината, а съвсем всеки ден.

Така че не си искайте подарък за св. Валентин. Искайте си почитание всеки ден от годината. И ще ви го припомня и на 8 март.

 връзка двойка обич Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР