Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха. Тесният кръг

...
Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха. Тесният кръг
Коментари Харесай

Радев нахока ПП-ДБ: Не се изненадвайте, че може да получите политически кабинет, който няма да е във ваша полза

Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха. Тесният кръг за оферти за министър-председател се съкратиха през днешния ден. Такъв изострен коментар направи президентът Румен Радев, откакто връчи втория мандат на ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус ". 
 
" Как по този начин внезапно госпожа Елена Чернева Маркова реши да си подаде оставката? И когато това през днешния ден бе оповестено, аз същински се учудих, че вие не реагирахте, а трябваше да има въпроси - за какво, по какъв начин, какви претекстове, за какво през вчерашния ден и имало ли е напън. Ако за вас това е обикновено, не се изненадвайте от това, че може да получите политически кабинет, който няма да е във ваша изгода ", добави Радев. 
 
" Направихте всичко допустимо пълномощията на президента да са мощно лимитирани ", акцентира яростно президентът.
 
" Не единствено в състава на длъжностен кабинет, само че и за процеса на установяване на избори. След 10 дни ще разберете това, когато поканя всички партии на съвещания, с цел да се вземе извънредно решение. Както сте го написали, по този начин ще го извършвам. Разбирам терзанията ви, съчувствам ви, само че вие участвахте в този развой ", сподели още Румен Радев. 
 
Според Кирил Петков смяната в конституцията и правосъдната промяна са били позитивни. " Направихме една смяна, която си струваше. Нека не вкарваме всичко в един куп ", сподели Петков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР