Не знам дали можем да говорим за разделение в националистическите

...
Не знам дали можем да говорим за разделение в националистическите
Коментари Харесай

Каракачанов: Величие беше набързо конструирана от хора, които дори не се познават

„ Не знам дали можем да приказваме за разделяне в националистическите партии, може да приказваме за следващата вакханалия в българския политически живот ". Това разяснява ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по Нова ТВ.

„ Борисов направи доста бърз и остроумен ход - взе мандата и върна директория с готовото държавно управление. Утре може би то ще мине ", уточни още той по отношение на политическата конюнктура в страната.

„ В естествените демократични страни сядат, беседват, парламентарно показаните партии излизат с обща стратегия на политическите цели – ние видяхме едни официални диалози, които бяха несериозни. Всички знаем, че в ГЕРБ всичко се взема решение от един човек ", добави ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му новосъздадената партия " Величие " е " небрежно конструирана от хора, които даже не се познават ". Според него водещите лица на партията " очевидно са познати от няколко месеца ".

„ Отношенията сред България и Северна Македония се затормозяват от ината на политиците в Скопие да извършват контракта, който са подписали ”, сподели още Каракачанов. Според него тематиката е значима, тъй като огромна част от българското население има македонски генезис или родственици.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР