Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва

...
Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва
Коментари Харесай

Кокорчо плаши младежите от ГЕРБ: За това, което направиха, се предвижда 5 години затвор

" Не знам дали единствената причина за суматохата към горивата идва от младежката ГЕРБ, само че постовете са достигнали до 1 милион индивида във Facebook. Цените бяха вдигнали две бензиностанции, едната от които има 20 селски бензиностанции. Това се поставя във Facebook. Има си член в Наказателен кодекс и той носи 5 години затвор за който го е направил ". Това съобщи със сериозен звук в " Панорама “ по Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев, прочут като " Кокорчо ".

" Цените в Лукойл, OMV и Shell бяха непроменени. Има си член в Наказателния кодекс и той носи 5 години затвор, за който го е направил ", повтори Кокорчо, с което остави настоятелни подозрения, че може би и него някой го е бил със снежни топки по главата, както премиера, след което и двамата започнаха да приказват безспорни небивалици, оставяйки подозрения за положението им.

Той се закани, че има проверяващи органи. " Те ще открият кой ги е направил. Цените са 2,75 лева сега, колкото бяха и в понеделник ", счита Василев, което също не е правилно. Василев с неговия пагубен бизнес опит отпреди години и потаналата в задължения компания, в която е бил съучастник, е последният човек, който въобще би трябвало да се изрича по тематиката финанси. А четворната коалиция взе, че го направи министър на финансите - апотеоз на неразумността и подигравката с българите. Това няма да свърши добре.

" Днес се пошегувах, че Бойко Рашков би трябвало да арестува младежката ни организация, а то се оказа, че не е смешка ", отговори Томислав Дончев от ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР