Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва

...
Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва
Коментари Харесай

Василев заплаши младежите от ГЕРБ: За това, което направиха, се предвижда 5 години затвор

„ Не знам дали единствената причина за суматохата към горивата идва от младежката ГЕРБ, само че постовете са достигнали до 1 милион индивида във „ Facebook “. Цените бяха вдигнали две бензиностанции, едната от които има 20 селски бензиностанции. Това се поставя във Facebook. Има си член в Наказателен кодекс и той носи 5 години затвор за който го е направил. Цените в „ Лукойл “, ОМВ и „ Шел “ бяха непроменени. Има си член в Наказателния кодекс и той носи 5 години затвор, за който го е направил “.

Това съобщи изцяло съществено в „ Панорама “ по Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Той се закани, че има проверяващи органи. „ Те ще открият кой ги е направил. Цените са 2,75 сега, колкото бяха и в понеделник “, счита Василев.

„ Днес се пошегувах, че Бойко Рашков би трябвало да арестува младежката ни организация, а то се оказа, че не е смешка “, отговори Томислав Дончев от ГЕРБ.

„ Агресивна съпротива е която стопира токът в метрото. Или която носи ковчези пред дома на премиера. Може да сме съпротива, може да сме се ситуирали като политически конкурент на държавното управление. Но това не е мотив да клатим страната ”, акцентира той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР