Не знам дали Делян Пеевски ще присъства на вота на

...
Не знам дали Делян Пеевски ще присъства на вота на
Коментари Харесай

Карадайъ: Тази седмица нито Петков, нито Василев са ми се обаждали да дават указания-не знам какво да правя

Не знам дали Делян Пеевски ще участва на вота на съмнение към държавното управление. Това съобщи пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, представен от novini.bg.За да мине вотът, 121 депутати би трябвало да го поддържат. Публичните поръчки на ГЕРБ (вносител на вота), Движение за права и свободи, „ ИТН “ и „ Възраждане “ са, че ще гласоподават със „ за “. Заедно те разполагат със 125 гласа, откакто от партията на Слави се отделиха шестима народни представители. Въпросът е дали ще има още петима депутати, които да удължат живота на кабинета " Петков ".
На процедура, с цел да не мине вотът, са нужни 5 гласа " срещу ", " въздържал се " или просто 5-ма отсъстващи депутати.

„ Ние сме демократична партия. Допреди малко заседавахме и с парламентарната група. Не можахме да вземем всички решения по всички въпроси. След малко ще заседаваме още. Въпросът е, че ние от носителите на истината, като нямаме инструкции, не можем да разберем каква е истината, а тълкувателите са Кристиан Вигенин и Мирослав Иванов “, сподели още той.
В коридорите на Народното събрание Карадйъ съобщи още, че въпросът за какво не се събра кворум по-рано е към ръководещите. " В Народно събрание се е твърдяло, което е и правилно, че кворумът е отговорност на ръководещите. „ В последната седмица нито Кирил Петков, нито Асен Василев, нито Бойко Рашков са ми се обаждали да ми дадат някакви инструкции. Аз не знам какво да върша, а те са единствените носители на истината. Нито Кристиан Вигенин, нито Мирослав Иванов са ми разтълкували какво значи това. И аз от кое място да схвана? Как да го схвана? Откъде да знам? “, добави той и съобщи, че през днешния ден е празник на демокрацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР