Не знам да имаме оръжие, надявахме се нищо лошо да

...
Не знам да имаме оръжие, надявахме се нищо лошо да
Коментари Харесай

Съпругата на д-р Димитров: Нямаме оръжие, благодаря на Господ, че не бях сама с децата

Не знам да имаме оръжие, надявахме се нищо неприятно да не се случи. Това изясни пред камерата на bTV Жулиета – брачната половинка на пловдивския рентгенолог доктор Иван Димитров, арестуван за убийството на мъж, влезнал да краде в дома му.

„ Благодаря на Господ, че е бил у дома – дава най-малко 4 нощни наряди в месеца”, описа дамата, която в този момент сама гледа деца на 2 и 5 години. При родственици са – къщата на фамилията е запечатана от проверяващите.

За самата нощ на стрелбата Жулиета не желае да приказва, защото тече следствие. По думите й доктор Димитров (който спи в обособена стая поради дежурствата си) не й споделил, че е бил ранен от крадеца или че счита, че го е уцелил с револвера. След конфликта си с него си лежащ и по-късно отишъл на работа.

--> „ Не е нападателен, доста е грижлив, извънредно доста се грижи за нас. Той се старае нищо да не ни липсва”, описа Жулиета.

Тя изцяло оправдава постъпката му: „ Аз съм му признателна, че той ни е защитил и е защитил дома ни. Според мен това би направил всеки човек, който държи на фамилията си”.

Митко Митков, непосредствен другар на фамилията, описа пред bTV, че под тепетата има голяма поддръжка за доктор Димитров: „ Ако нещата протекат в най-лошия вид за доктора и бъде арестуван, ще има всеобщи митинги от страна на почитателите на футболните тимове на Пловдив и други организации. Докторите са зад него”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР