Не знам ащо Б.Б. и Ц.Ц. я търпят. Ако продължават

...
Не знам ащо Б.Б. и Ц.Ц. я търпят. Ако продължават
Коментари Харесай

Б.Б. и Ц.Ц. „светнаха“ в СРС-та срещу кметицата Иванчева

" Не знам ащо Б.Б. и Ц.Ц. я търпят. Ако не престават по този начин цяла София ще се изпълни с „ Иванчеви “. Трябва да се вземат някакви ограничения “. Това споделя предприемачът Александър Ваклин в диалог с медиатора Петко Дюлгеров, който бе арестуван дружно с кметицата на „ Младост “ Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.
Появата на тези букви в СРС-тата против арестуваната кметица и заместничката й покават, че оплакалия се от желан рушвет Ваклин има „ политически визии “ по въпроса кой да ръководи в столичните региони, считат адвокати.

Пред публицисти Иванчева цитира въпросните СРС-та.

Днес Апелативният профилиран съд отсрочи за повторно делото за отстраняването от служба Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.

Те двете и юристите им упорстват да се срещнат с новите 4 папки с доказателствен материал, импортирани от прокуратурата.

Предишният опит Апелативният профилиран съд да реши дали Иванчева остава кмет на " Младост " се провали отново поради искане на отбраната да изчете новополучени материали по делото.

На първа инстанция съдът реши да в профил Иванчева поста й. Съдиите почетоха настояването, което внесе прокуратурата, с претекстовете, че оставянето на кметицата и нейната заместничка на поста им ще затрудни следствието.

Повод за искане отстраняването на Иванчева бе издадена от ареста заповед за уволнението на зам.-кмета Румен Русев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР