Не знаете името му, но със сигурност познавате лицето му.

...
Не знаете името му, но със сигурност познавате лицето му.
Коментари Харесай

Не е за вярване как изглежда днес момчето на "Kinder" СНИМКИ

Не знаете името му, само че сигурно познавате лицето му. Образът на дребното усмихнато момче, подложен на опаковката на шоколадовите барчета "Kinder Chocolate ", е толкоз известен, че с годините се е трансформира в самобитно лого на марката.

Днес сякаш няма хлапак в Европа, а и в по-голямата част на света, който да не може да разпознае лика на русокосото и синеоко момченце.

Същото важи и за тези, наскоро минали прага на 20-те, които даже и на подсъзнателно равнище, го свързват с усета на детството си.

Момченцето от шоколадите "Киндер " и популярното бебе на "Гербер " - по какъв начин наподобяват през днешния ден най-известните деца на света (СНИМКИ)

Изминаха 14 години откогато портретът на Джош Бейтсън се появи за първи път на италианския десерт, водещ началото си от 1968 година в дребното градче Алба, като фотографията му размени тази на Гюнтер Ойрингер, рекламиращ сладкото произведение от 1973 година

Дълго време се смяташе, че изображението на Джош в действителност е компютърна анимация, само че той е напълно същински и към този момент е млад мъж, който без проблем печели сърцата на дамите...

И не, не е наследник на звезда или авторитетна персона, написа dir.bg.

Бейтсън е роден на 31 януари 1994 година в Обединеното кралство и през днешния ден е същинска Инстаграм звезда с над 100 хиляди почитатели в обществената мрежа.

Немските медии гръмнаха: Сладкишът „ Киндер” е карцерогенен, изтеглете го от пазара!

И до момента продължава да се театралничи пред фотографските обективи, въпреки да е приключил Политология и Международни връзки в университета Loughborough.

Живее в Лондон, само че поради работата постоянно му се постанова да пътува до разнообразни точки на планетата, като нееднократно прелита океана, изпълнявайки фешън задължения в Съединените щати.

Има сестра близначка - Еванджелин, която преди съвсем 4 години съпровожда до олтара на сватбената ѝ гала вместо татко им.

По-често, обаче, до него на фотосите е дребната му племенница. Предвид хубостта ѝ, нищо чудно тя скоро да тръгне по стъпките на вуйчо си и да бъде определена за някоя реклама.

Почитателките на Джош нарастват с всеки минал ден и той нееднократно се сблъсква със свои обожателки, разпознали го от фотографиите, обикалящи интернет пространството.

Самият той намира този факт за занимателен и даже няма нищо срещу да му "припомнят " връзката му с шоколадите.

Нещо повече - преди 2 години получава торта за рождения си ден, която е украсена точно с разнообразни десерти на "Kinder ".

И макар огромната си почитател база, сърцето му към момента е свободно.
 Джош Бейтсън
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР