Не знаеше какво говори казваше: Демонът в мен го иска“.

...
Не знаеше какво говори казваше: Демонът в мен го иска“.
Коментари Харесай

Битата и подстригана жена от Видин: Или да съм с него, или ще ме убие! То и с него да съм той ще ме убие

„ Не знаеше какво приказва споделяше: „ Демонът в мен го желае “. Или да съм с него, или ще ме убие. То и с него да съм той ще ме убие “, съобщи пред bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана от престъпно проявения Радослав.

След всичко това, което ми аргументи, на мен ми остава контузия. Аз все ще се сещам за това. Дори като седнал съм сама слушам звук, минават котки и се стресирам. С колан ме беше бил, искаше да ме беси. Но сподели: " Не, по-добре да те подстрижа. " Настоявам да го затворят. Това не е обикновено. Дори като е на независимост аз не дръзвам да излизам до магазина, да излизам с другари, той идваше на терасата ми, сподели още потърпевшата.

Близките на арестувания юноша обявиха, че изказванията на потърпевшата страна са безспорна неистина и никой не я е задържал срещу волята ѝ.

Съдът във Видин през днешния ден ще гледа мярката за неотклонение на 19-годишния Радослав. Двамата със Славка се разделили преди няколко месеца. Преди това живели известно време на фамилни начала. Заради това, че я тормозел, тя подала тъжба против Руменов, а районният съд образувал дело за домашно принуждение. На 10 юли дамата получила заповед за незабавна отбрана против мъжа, съгласно която той би трябвало да се въздържа от домашно принуждение и да не я доближава на по-малко от 100 метра.

Въпреки това двамата се видели на 30 юли. Младата жена сама отишла до дома на Руменов.

Той почнал да я удря и рита в тялото и главата. Взел ножица и евентуално по образеца на Георгиев решил да я остриже.

Запазил косата в плик, взел и телефона на дамата, с цел да не може да се обади за помощ.

Руменов я държал заключена. Около 6,30 ч сутринта на 2 август тя съумяла да избяга и отишла при съседите на мъжа. Те незабавно подали сигнал в полицията, а Радослав бил арестуван.

В дома му криминалистите разкрили ножицата, с която дамата била подстригана, както и телефона ѝ. Пликът с нейната отрязана коса също е конфискуван и прибавен по делото.

Пострадалото момиче описа, че преди да я подстриже, Руменов ѝ направил фотография, с цел да си спомня по какъв начин е изглеждала с дълга коса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР