Не знаем колко добра или лоша е колата. Това дали

...
Не знаем колко добра или лоша е колата. Това дали
Коментари Харесай

Екълстоун: Шумахер има нужда от подкрепа, а не от критики

„ Не знаем какъв брой добра или неприятна е колата. Това дали една кола подхожда на неговия жанр на каране, или не прави огромна разлика. Той няма потребност хората непрекъснато да му приказват отрицателни неща. Той има потребност от поддръжка, а не от непрекъснати рецензии.
 Щайнер: Мик не може да продължава по този начин Щайнер: Мик не може да продължава по този начин
„ Ако Михаел беше тук той щеше да каже на Гюнтер да отиде знаете къде, това щеше да помогне доста. Ако той разочарова тима и те го изгонят тогава въпросът ще е дали различен тим би му дал късмет. Може би това му въздейства малко.

„ Той има качества, само че не се знае дали има тим, който би му дал късмет да покажа дали е добър колкото татко си. Аз бих желал да видя Шумахер в друга кола, в по-бърза кола.

„ Бих желал да го повеждам в кола като тази на Мерцедес от последните години. Това ще е ужасно! Вижте Ред Бул да вземем за пример. Те се грижат за водачите си, те пробват всичко, с цел да има намерят вярното място. Там се вижда и какъв брой добър е вторият водач на тима. Те са доста положителни в това да са сигурни, че колата подхожда на водача “, сподели Екълстоун преди немската медия NTV.

От началото на сезон 2022 Шумахер е един от само двамата титулярни пилоти, които все още нямат спечелени точки. Кампанията на германеца до момента бе белязана от няколко инцидента, включително двете тежки катастрофи в Саудитска Арабия и Монако.

В последния старт в Канада германецът се движеше на позиция в зоната на точките, но не завърши заради повреда в своя автомобил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР