Не знаем каква е причината за поста във Facebook на

...
Не знаем каква е причината за поста във Facebook на
Коментари Харесай

Виждаме лицемерието ви, лъжите ви, но ви приемаме такива, каквито сте

Не знаем каква е повода за поста във Фейсбук на русенска сервитьорка, само че той несъмнено провокира сериозна полемика в обществената мрежа. В него прозира отчаяние и възприятие за неразбраност, както и чувство за подценяване на хората, упражняващи тази и други сходни специалности. Вероятно дамата се е сблъсквала нееднократно с пренебрежение от страна на клиенти, по тази причина постът й приключва с безапелационното: Дръжте се с почитание, в случай че желаете да получите същото!

Предлагаме ви целия пост на Светла Дечева, а размислите и мненията оставаме за вас:

" Това, че работя в бар, дискотека, кафе като барман, сервитьор -ка, танцьор -ка, гардеробиер, защита и така нататък не значи, че всички ние сме " наркомани ", " проститутки ", " крадци ", " убийци " и така нататък

Всеки ден и всяка вечер виждаме най-лошото от вас и вашия живот, ние виждаме по какъв начин всякога идвате с разнообразни дами или мъже в заведението. Всеки път виждаме по какъв начин се друсате по ъглите или в центъра на града. Виждаме лицемерието ви, лъжите ви, недъзите ви, виждаме най-тъмното място в душите ви и ви одобряваме такива, каквито сте.

Работата ни е като на всеки от вас, само че и малко повече. Дали работим от 08:00 до 20:00 часа или от 21:00 до 09:00 часа разлика няма. Ние сме същите като вас, само че в действителност сме по-добри от вас. Никога няма да разберете, че момчето или момичето, което ви налива питието преди няколко часа е схванало, че е признато в Оксфордския университет и прелива от благополучие.

Никога няма да разберете, че дамата на тоалетната или на дрешника е с три висши образования, само че се грижи за детето си, което е неработоспособен.

Никога няма да разберете, че по време на празници вместо ние да сме с нашите фамилии, работим, с цел да може вие да празнувате!

Никога няма да разберете какъв брой обич и какъв брой тъга има в живота ни...

Но ние всеки ден претърпяваме вашите драматизми като свои. Има доста отпадъци в тоя бизнес, само че и свестни, естествени младежи. Дръжте се с почитание, в случай че желаете да получите същото! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР