Не знаем дали забраната на Украйна е дошла директно от

...
Не знаем дали забраната на Украйна е дошла директно от
Коментари Харесай

Костадинов настоява службите да разследват членовете на кабинета за контакти с чужди посолства

Не знаем дали възбраната на Украйна е пристигнала непосредствено от службите и министър председателят да не е знаел, или това е било разпоредено от министър-председателя. Искрено имам вяра, че министър председателят не е бил известен - министър-председател да ми подпише смъртната присъда. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.

" И аз и " Възраждане " сме опасност, само че за националните предатели ", съобщи той.

Костадинов съобщи, че са изпратили сигнал до службите и упорстват да бъдат разследвани членовете на Министерски съвет за контакти с " непознати посолства и неправителствени организации ", както и дали непознати посланици оказват въздействие за назначението в кабинета.

Той изиска по-специално да бъде разследвано кой и по кое време е ходил в американското, съветското, израелското или което и да е друго посолство, какви са били тематиките и дали е давана сензитивна информация. Оказват ли влияние посолствата върху външната политика на страната, уточни още Костадинов като нещо, което би трябвало да бъде тествано от институциите.

Той изиска цялостен лист с всички депутати, които са получавали пари от задгранични фондации и неправителствени организации, без значение какви са те. По думите му през вчерашния ден се е случило посягане от коалиция, представлявана до скоро от " непознати жители ". " Политиката е цинична, ние през вчерашния ден станахме очевидци на това ", разяснява водачът на " Възраждане ".

" Завинаги желаеме да се спре внушението кой защо и за кого е работил ", акцентира Костадинов.

" Настояваме за инспекция на цялото Народно заседание, както и на целият кабинет. Всичко желаеме да бъде разказано и да бъде възложен лист в Народно събрание ", сподели той. 

Костадинов попита за какво публицистите не са снимали 8-те камиона с филантропична помощ за Украйна и дали сме сигурни, че има единствено филантропична помощ. " Когато филантропичната помощ минава границата - то тя не се ревизира. Сигурни ли сме дали е била такава, това би трябвало да попитате премиера ", сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР