Не знаем дали правителството ще падне, защото не знаем през

...
Не знаем дали правителството ще падне, защото не знаем през
Коментари Харесай

Добрев: Искаме кабинетът да падне, но не знаем колко депутати ще си накупят управляващите

Не знаем дали държавното управление ще падне, тъй като не знаем през идващите седем дни какъв брой депутати ще накупят от ръководещата коалиция. " Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ във връзка внасянето на избор на съмнение. 

" Винаги сме желали оставката на кабинета. Месеци наред към този момент. От това, което се случва напоследък, се вижда, че няма ръководещо болшинство – има кавги, в това число корупционни, сред ръководещите. Считаме, че в този момент е моментът да желаяме избор на съмнение. Според мен той е и просрочен – поради обстановката, в която се намираме сега. Висока инфлация, която не е привнесена – тя не е поради войната, тъй като в Европа инфлацията е на половина на нашата. Тя се дължи на ръководството на това държавно управление ”. Това разгласи Добрев в отговор на въпроса за какво партията му реши да изиска избор на съмнение.

На въпрос дали политическата му групировка е говорила с Има Такъв Народ, с цел да има и техните гласове при гласуването на вота на съмнение, Добрев съобщи: „ Говори се, че още депутати ще изоставен. Не сме водили сходни договаряния. Ако приказваме – по-скоро ще е в посока, в случай че вотът е сполучлив, какво се случва по-късно. Но е реалност, че държавното управление се провали – поради несръчност, корупция и лобизъм. Това държавно управление не може да ръководи повече страната. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР